مشاوره مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک

مشاوره مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک در مورد تصمیمات سطح بالا برای تعیین و برنامه ریزی استراتژی سازمان با استفاده از دانش عمیق، به‌صورت کاملاً بی‌طرفانه، برای ارائه بهترین نتایج مشاوره می‌دهند. مشاوره مدیریت استراتژیک زمانی معنا پیدا می‌کند که برای مثال یک سازمان بخواهد در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کند و برای این کار اقدام به تعطیل کردن بخشی از کارخانه یا یکی از فروشگاه‌هایش کند. مشاوره برنامه ریزی استراتژیک بیان می‌کند که آیا این عمل ارزشمند است و یا خیر و استراتژی های لازم برای بهبود شرایط را ارائه می دهد.

استراتژی چیست؟

استراتژی به معنای اهداف اساسی و بلند مدت یک سازمان و گزینش اقدامات و تخصیص منابع لازم برای دستیابی به این اهداف است. درواقع داشتن استراتژی ابرازی است که سازمان‌ها به‌وسیله آن به اهداف خود دست پیدا می‌کنند. هر سازمانی می‌تواند استراتژی متفاوتی را انتخاب کند و کسب و کار خود را با توجه به آن استراتژی پیش ببرد و در مسیر رقابت قرار گیرد، زیرا استراتژی برتر در سازمان شما با یک سازمان دیگر متفاوت باشد. بنابراین ما برای ایجاد و حفظ مزیت رقابتی پایدار خودمان باید به سراغ مشاوره استراتژی برویم.

مشاوره استراتژی چیست؟

با توجه به اینکه جهان هرلحظه در حال تغییرات است، شرکت‌ها باید خیلی سریع و چابک عمل کنند و خود را با تغییرات به وجود آمده وفق دهند، این عمل مستلزم داشتن برنامه ریزی و تصمیم استراتژیک است. برنامه ریزی و تصمیم گیری استراتژیک نیازمند داشتن علم، مهارت و تجربه کافی در این زمینه است. زمانی که شرکت‌ها بخواهند خود را با دنیای جدید تطبیق دهند، نیازمند راهکارهای استراتژیک می‌باشند و اینجاست که مفهوم مشاوره مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک برای تعیین و ایجاد استراتژی سازمان معنا پیدا می‌کند. مشاوره استراتژی راهکارهای عملی لازم را به شما ارائه خواهد کرد.

مشاور مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک چه مهارت‌هایی دارد؟

• مهارت تحلیلی

مشاور های مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک به‌راحتی می‌توانند حجم زیادی از داده‌های موجود از مجموعه شمارا جمع‌آوری کرده و برای تعیین استراتژی سازمان به تحلیل آن‌ها بپردازند.

• مهارت ارتباطی

با توجه به اینکه مشاور برنامه ریزی استراتژیک با مشتریان زیادی سروکار دارد، به‌راحتی می‌توانند با افراد روابط ایجادکند. توانایی متقاعد کردن افراد یکی از ویژگی‌های اصلی آنهاست.

• مدیریت زمان

مشاور برنامه ریزی استراتژیک برای ایجاد و تعیین استراتژی های سازمان ، در همان مهلت مقرر شده کار و فعالیت می‌کنند. مشاوران به سبب نوع کارشان افراد بسیار دقیقی هستند.

• انعطاف پذیری

مشاور مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک به سبب نوع فعالیتشان برای تعیین استراتژی های سازمان ، همیشه در حال به روز رسانی و افزایش اطلاعات خود در زمینه افزایش عملکرد هستند.

مشاور های مدیریت استراتژیک معمولاً دانش قابل‌توجهی در صنعت دارند و انتظار می‌رود مسائل تجاری سطح بالا را به‌طور عینی ارزیابی کنند. آنها نگاهی کلی به مشکلات خاصی دارند که شرکت‌ها با آن روبرو هستند و در مورد نحوه برخورد با آنها توصیه می‌کنند. مشاوره برنامه ریزی استراتژیک به تعیین اهداف و پیاده سازی استراتژی سازمان‌ها کمک می‌کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *